Harcosok Klubja - Ferobox Event boxgála

Az ökölvívó gála képes összefoglalója

 

 

 

Harcosok Klubja elnevezéssel boxgálát rendezett 2013. március 23-án Szentesen, a Dr. Papp László Sportcsarnokban az új ökölvívó menedzseriroda, a Ferobox Event.

 

 

 

Telt ház volt a Dr. Papp László Sportcsarnokban Szentesen, ahol a Ferobox Event rendezett ökölvívógálát, amelynek érdekesebb meccseit a Sport1 televízió élőben sugározta. Már a tévés összecsapások előtt remek volt a hangulat, a helyiek szentesi bunyósokért is szoríthattak. Mielőtt azonban sétálnánk egyet a „pofonok völgyében", említsük meg, olyan kiválóságok is megjelentek az eseményen, mint Berki Krisztián tornász olimpiai bajnok, a rali világából ismert Benik Balázs, de a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke, Csötönyi Sándor is ott volt a helyszínen.

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 NEM KELL FACEBOOK regisztrációval rendelkeznie!!!

 

Szóval még az élő közvetítés előtt – egy példát említve – nehézsúlyban Csepregi János és Tóth Zoltán vívott négymenetes, mozgalmas meccset. Előbbit már a második menetben padlóra küldte a Ferobox öklözője, majd az utolsóban kétszer is megrogyasztotta, a másodiknál már nem tudta folytatni Csepregi.

 

 

 

A java ezután jött: a közel 3 éves kihagyás után visszatérő, kötelek közé lépő Bedák Zsolt a fehérorosz Anton Bekissel vívott hatmenetes mérkőzést. A magyar bunyós az első menettől irányított, jobb felütésből és bal horogból is több tiszta ütése volt, a másodikban padlót is fogott Bekis. De masszívan állta a rohamokat, viszont a 6. menet után nem volt vitás, Bedák kezét emeli magasba a bíró. Szép „reneszánsz".

 

 

 

Ezután a szlovákiai Kovács „Tomi Kid" Tamás következett, és könnyű dolga akadt, Vécsei Péter alig tanúsított ellenállást, nagy fölényben volt a galántai magyar. A „kölyök" kétszer is padlóra küldte ellenfelét, az ötödik menetben technikai K. O.-val ért véget az összecsapás.

 

 

 

Az első Ferobox Event-gála első címmeccsén a nyíregyházi Nagy Lajos Márk az olasz Felipe Moncellivel bunyózott a GBC junior övéért. Végig kiegyenlített bunyót láthatott a publikum, Márk az utolsó menetekre kapcsolt rá, ez elég volt a sikerhez, és nagy taps közepette vette át a nemzetközi övet.

 

 

 

A legnagyobb érdeklődéssel várt ringcsata Nagy Sándor és Bozai Gyula összecsapása volt a cirkálósúly magyar bajnoki övéért. Mindkét bunyósnak hatalmas szurkolótábora volt. Bozai a Csongrádhoz és Szegedhez is kötődő rendőr jobbegyenese után már az első menetben padlózott, és a negyedikben is örülhetett a gongszónak. Nagy elképesztő erejű ütésekkel bombázta, de Bozai is igyekezett helytállni, a belharcok neki kedveztek, ezeket erőltette is. A kilencedik menetben a piros sarokban egy bal horgot követően mégis újra számolni kellett rá, majd a következő Nagy-pofon után a bíró végett vetett az összecsapásnak. Bozai ezt nehezen vette tudomásul, még harcolt volna, de az öv Nagy Sanyi derekára került. Rácz Félix megígérte: megrendezik a visszavágót. Bertók Róbert, a Ferobox Event ügyvezetője, egyik tulajdonosa (a másik kettő a már említett Rácz Félix és Széles Richárd) úgy összegzett: jól sikerült a menedzseriroda első gálája, a közönség színvonalas mérkőzéseket szurkolhatott végig, bíznak benne, hogy hasonló lesz a folytatás.

 

A gála képei a köztes programokkal együtt:








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 








































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

Szentes, 2013. 03. 25.
 

 

.