Bevállalós ellenfelet kapott Bedák

 

A fehérorosz Anton Bekish lesz Bedák Zsolt ellenfele március 23-án, Szentesen a Ferobox Event ökölvívó gáláján. A 29 éves volt világbajnoki kihívó magyar ökölvívó két és fél év kihagyás után lép újra a kötelek közé.


Összeállt a szentesi gála főmérkőzéseinek a programja, a nagy visszatérő, Bedák Zsolt ellenfelének kilétére is fény derült. A 27 éves, fehérorosz Anton Bekishel vív hatmenetes meccset a magyar ökölvívó.
Bekish kétszer volt amatőr pehelysúlyú fehérorosz bajnok, az elmúlt 14 hónapban pedig kilenc profi mérkőzése volt.


Mérlege öt győzelem (4 K.O.) és négy vereség, de a kép csalóka, ugyanis a vereségeit nagyobb súlycsoportokban és idegenben szenvedte. Ez jól mutatja, hogy egy bevállalós sportolóról van szó.


„Ideális ellenfél lesz Zsolt számára” – kezdte  Rácz Félix. „Felmérheti, hogy hol tart két és fél év kihagyás után. Most a pontozásos győzelemnek ugyanakkora értéke van, mint a kiütésnek. A lényeg, hogy Zsolt rázza le magáról a „rozsdát” és érezze jól magát a ringben.”


Bedák mellett, Nagy Márkot egy nemzetközi  címmeccsen, Nagy Sándort a  cirkálósúlyú magyar bajnoki övért, a szlovákiai magyar Kovács Tamás ’Tomi Kidet’ pedig egy presztízs ki-ki csatában  láthatja a közönség. A gálát a Sport Televízió március 23-án 20.30-tól közvetíti élőben.

 

A március 23-ai eseményt a FEROBOX Event rendezi és 20:30-tól lesz látható élőben a SPORT TV-n. Jegyinformáció és jegyrendelés a www.ferobox.com oldalon.

 

 Fontos információ:

Jegyek már megvásárolhatók a szentesi Dr. Papp László Sportcsarnokban!

 

 

A szentesi gálán látható bokszolók promo videói:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2013. 03. 18.
 

.