Kiütéssel kiszolgálni a közönséget
Győrben és Szentesen!

 

 

Szombaton Győrben debütált a Ferobox Event, ahol a promóter cég három profi bokszolója, Kelemen Balázs, Nagy Sándor és Faur Csaba is szorítóba lépett hatmenetes mérkőzéseken. Mindhárom öklöző a márciusi, nagy valószínűség szerint televíziós gála főpróbájának tartja szombati bunyóját. Kelemennek (16-0-0, 11 K.O.) tavaly novemberben volt az utolsó meccse, de nem pihenéssel töltötte az idejét, rögtön a németországi győzelem után nekiállt az alapozó munkának. „Még az ünnepek alatt sem álltunk le, január elején pedig megkezdődött a technikai felkészülés” – mesélte nekünk a győri bokszoló. „Sok munkát végeztem, rengeteg kilométer van a lábamban, lépcsőztünk és súlyzóztunk is. Minden stimmel, erősnek érzem magam és fejben is tiszta vagyok.” A nagyközépsúlyú ökölvívó ellenfele Kállai Zoltán lesz egy hatmenetes összecsapáson. „Annyit tudok róla, hogy egy kisebb szervezetnél volt interkontinentális bajnok. Alacsonyabb és zömökebb nálam." Kelemen számára külön pikantériát ad a meccsnek, hogy hazai közönség előtt szerepelhet Győrben. „Nem titok, szeretném idő előtt befejezni a mérkőzést, hogy kiszolgáljam a közönségemet.”

 

Nagy Sándorra (7-0-0, 7 K.0.) szintén hatmenetes mérkőzés vár. Neki azért is van szüksége erre a meccsre, a szentesi gála előtt – ahol tízmenetes, magyar bajnoki címmeccs vár rá -, mert a decemberi meccse után úgy érzi, hogy csak egy éles meccsel lendülhet ismét formában.

 

A fiatal szentesi Faur Csabának ez lesz a 4. profi mérkőzése. Az ő mérlege is makulátlan eddig. 3 meccs, 3 győzelem, 1 KO. Ő Szathmári Attilával néz majd farkasszemet Győrben. A Ferobox másik győri öklözője Kelemen mellett, Kovács „Vipera” Attila is szorítóba lépett volna az ETO Park Yakuza Fight Clubjában rendezett gálán, de egy edzésen összeszedett sérülés miatt sajnos nem vállalhatja a mérkőzést.

 

Március 23-ára remélhetőleg felépül, amikor is a Ferobox Szentesen rendezi a következő gáláját. Azon az eseményen már az új igazolást, Bedák Zsoltot is láthatja a közönség.

 

 

Szentes, 2013. 02. 16.
 

.