Igazgatói szemle Szentesen

 

 

 

A Szentesi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen és a Szentesi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon hétfőn tartott igazgatói szemlét Szatmári Imre tű. ezredes, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója.

A szemle során az igazgató megtekintette az elhelyezésre szolgáló objektumokat és a gépjármű-technikai eszközöket, és találkozott a kirendeltség és a hivatásos tűzoltó-parancsnokság parancsnokaival is, akik jelentést tettek helyzetükről, az elmúlt egy év tapasztalatairól és az előttük álló feladatokról is.

Az igazgató személyesen találkozott a Hivatásos Tűzoltó Független Szakszervezetének (HTFSZ) helyi alapszervezetének titkárával, aki tájékoztatta az alapszervezet helyzetéről, terveiről, és egyeztették álláspontjukat az állomány helyzetéről. A megbeszélés során Szatmári Imre tű. ezredes jelezte, hogy az állomány egészségügyi állapotának megőrzése és a betegségek megelőzése érdekében az igazgatóság Területi Egészségügyi, Pszichológiai és Munkabiztonsági Ellátó Központjának (TEPMEK) orvosa félévente a helyszínen fog megelőző vizsgálatokat végezni Szentesen.

 

A megyei igazgató részére a hivatásos tűzoltó-parancsnokság műszaki tisztje jelentést tett az épületek és a technikai eszközök állapotáról, valamint jelentést tett Kajtár István tű. alezredes, a kirendeltség vezetője is, amelyet követően az igazgató a szemlét megfelelőnek minősítette.

 

Szentes, 2013. 02. 26.
 

.