Mérlegeltek Szentesen

FEROBOX Event - Harcosok Klubja

 

 

 

Szombaton húznak kesztyűt a Ferobox Event gáláján: Nagy Márk, Nagy Sándor, „Tomi Kid” és Bedák Zsolt már mérlegelt.

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 NEM KELL FACEBOOK regisztrációval rendelkeznie!!!

 

Öt éve nem volt élő közvetítés magyarországi profi bokszgáláról, ezt a „csendet” töri meg szombaton 20:15-kor a SPORT1TV, amely a FEROBOX Event szentesi rendezvényét sugározza egyenes adásban. A Bertók Róbert és Rácz Félix fémjelezte vállalkozás így holnap mutatkozik be a nagyközönség előtt, s ennek megfelelően erős programot hoztak tető alá a Dr. Papp László sportcsarnokban lebonyolításra kerülő eseményre, benne két címmérkőzéssel.

 

 

 

A cirkálósúlyú Magyar-bajnoki övért csap össze Nagy Sándor és Bozai Gyula. A két ökölvívónak nem okozott gondot a kategória maximuma (90,72 kg) alatt bemérni – a komolyabban fogyasztó Bozai csak 88,7 kiló volt, míg a "KO-király" Nagy 89,9 kg.

 

 

 

Nagy Lajos Márk (12 győzelem – 0 vereség) és Felice Moncelli (4 győzelem – 2 vereség – 1 döntetlen) a középsúlyú GBC junior vb-övéért fog meccselni, ahol a súlyhatár 72,6 kiló, s amit mindkét bokszoló sikerrel abszolvált. A magyar és az olasz egyaránt 71,8 kg volt. „Nem okozott problémát a fogyasztás, az edzések után mindig súlyban voltam, így csak tegnap este, illetve a mai nap kellett koplalnom” – mondta a monokli.com portálnak Nagy Márk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Ellenfelem egy támadó felfogású bokszoló, szeret verekedni, úgyhogy egészen biztosan nagyon jó összecsapást láthat majd a közönség.”

 

 

 

A felvidéki „Tomi Kid” Kovács Tamás fogyasztása is remekül sikerült, hiszen alig 78,7 kilóval mérlegelt, annak ellenére, hogy most nem félnehézsúlyú címmérkőzésre készült. Mindez jó formára enged következtetni. Ellenfele Vécsei Péter lesz.

 

 

 

 

 

A fehérorosz Anton Bekish és a nagy visszatérő Bedák Zsolt (15 győzelem – 1 vereség) is sikeresen hozta a szerződésben rögzített súlyhatárt, így a hivatalosan pehelysúlyban megrendezésre kerülő összecsapást sem veszélyeztette semmi.

 

A programban ringbe lép még Nagy István, Faur Csaba és Nagy Imre is. Az előmérkőzések során lesz még egy komoly téttel bíró középsúlyú összecsapás, méghozzá két veretlen bunyós, Törteli Balázs (2 győzelem – 0 vereség) és Sánta Krisztián (5 győzelem – 0 vereség – 1 döntetlen) között, melynek győztese akár végleges szerződést is kaphat a FEROBOX Event vállalkozástól.

 

 

 

 

 

 

 

A honlapi gála 20:15-től kezdődik a SPORT1TV-n. A televíziós programmal kapcsolatban úgy értesültünk, hogy az Bedák Zsolt mérkőzésével kezdődik, majd sorrendben a Kovács-Vécsei, a Nagy-Moncelli, végül a Nagy-Bozai párharc kerül képernyőre élő, egyenes adásban.

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2013. 03. 22
 

.