Ingyenes egészségügyi szűrés volt az új diagnosztikai központban

 

 

 

Az egészség a célkeresztben – A szentesi lakosság egészségi állapotának javítását célzó program  nagyon sikeres volt az elmúlt esztendőben, melyet a tervek szerint idén is folytatni szeretnének, de ez csak akkor lehetséges, ha elfogadják a város költségvetését. De addig is, hogy a program folytatódjon a Szentesen praktizáló orvosok összefogásával 2013. február 16-án az újonnan megnyíló Új utca 13 sz. alatti diagnosztikai és szakorvosi centrumban ingyenes nőgyógyászati, szív-érrendszeri és ultrahang vizsgálatokat és szűréseket végeztek.

 

 

 

Dr. Bagi Róbert radiológus szakorvos, főorvos által végzett hasi ultrahang, kismedence ultrahang ,nyaki ultrahang vizsgálatot, Dr.Halász Oszkár szülész-nőgyógyász szakorvos, főorvos nőgyógyászati rákszűrést, mellvizsgálatot, Dr.Chomiak Waldemar háziorvos szakorvos vérnyomás-, vércukor- és koleszterinszint mérést tartott.

 

 

 

A központba bejelentkezők időpont-egyeztetéssel minimális várakozással vehettek részt a szűréseken. Délelőtt 9 órától 15 óráig csaknem 100-an fordultak a szakemberekhez, hogy megvizsgáltassák magukat.

 

 

 

Az új diagnosztikai központ hamarosan (március elején) nyílik, melyről következő telefonon lehet: 30/628-3063 kaphatnak részletes tájékoztatást!

 

Szentes, 2013. 02. 16.
 

.