30 éves a SINOSZ szentesi csoportja

 

 

 

A SINOSZ (Siketek és Nagyothallók Országos Szervezete) szentesi csoportja idén ünnepelte megalakulásának 30-ik évfordulóját. Ebből az alkalomból december 15-én ünnepi közgyűlést szerveztek tagjaik számára. A tanácskozáson szóvolt a 30 év küzdelmes éveiről, de Takács Ferencné volt titkár visszaemlékezésében a három évtized nem csak nehézségeire hanem vidám pillanataira is visszaemlékezett. A siketek jeltolmács segítségével részesültek a vidám pillanatokban.

 

 

 

A tanácskozás után ünnepi műsorral kedveskedtek a résztvevőknek. Elhiba Zsuzsanna ügyintéző és Baranyi Ferenc elnök köszöntötte az ünnepségen megjelenteket. Szirbik Imre polgármester köszöntőjében kitért arra hogy a város mindig segített a fogyatékkal élőket. Példa értékűnek tartja a közösségben, hogy mindig kitartanak egymás mellett és fáradságot nem kímélve önzetlenül segítik egymást.

 

 

 

Bitó Katalin a SINOSZ Országos Elnökségének tagja köszöntőjében elmondta, hogy a Szentesen folyó munka példaértékű örül hogy itt lehetett és megismerhette a szentesi csoportot.

 

Zöldi Lászlóné tekerő játékával szórakoztatta és daloltatta a résztvevőket.

 

További képek az ünnepségről:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.