Részletes információ az Óévbúcsúztató hangversenyről

 

Szeretettel várja a Szentesi Zenebarátok Egyesülete a kedves kikapcsolódni vágyó érdeklődőket 2013. december 30-án 18:00 órára a Dr. Papp László Sportcsarnokban megrendezésre kerülő Óévbúcsúztató Hangversenyre.

 

A koncert részleteiről (fellépőkről) Pintér Borbála szervezőt kérdeztük, hogy eloszlassunk minden téves információt az évvége legnagyobb zenei rendezvényéről.

- Nagy örömünkre a műsorban közreműködik Berkes János szentesi születésű operaénekes, Érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

- Műsorunkon történelmi magyar indulók, komolyzenei művek, operett részletek és híres magyar slágerek szerepelnek.

 

- Idén is elfogadta az egyesület meghívását a szegvári Dobbantó Néptáncegyüttes, mely közel 50 éve képviseli magas színvonalon a magyar néptánc hagyományait. Az együttes vezetője: Magyar Imre és Magyar Imréné.

 

- Szentes Város Fúvószenekarának előadásában meglepetés szólistákkal hangzik el több zenei átírat. Az est házigazdája és a jó hangulat felelőse immár ötödik alkalommal Majtényi András, Szentes város díszpolgára.

 

Az idei év újdonsága, hogy belépős (nem egy őrült összeg!) lesz a rendezvény:

- Igen. Az egyesület is rákényszerült, hogy jelképes összeget szedjen belépőként. Az a célunk, hogy évről évre magasabb színvonalat képviseljen ez a koncert, és hogy tervünk sikerüljön, így jelképesen két gömb fagylalt áráért (300,- Ft) lehet megvásárolni a koncertre a belépőt.

Tudjuk, hogy a sportcsarnok befogadóképessége korlátozott, így mit ajánl a zenekedvelőknek.

- Minden féle képen a jegyek elővételben történő megvásárlását, amelyek a Babilon Könyvesboltban és a Szentesi Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskolában kaphatók, illetve a koncert napján a helyszínen is korlátozott számban megvásárolhatók.

 

 

Szentes, 2013. 12. 12.

 

 

.