Nippon Zengo a FitBalance nagyszínpadán!

Egyre jobban hódít a Szentesről indult új küzdősport aerobic

 

 

 

2013. szeptember 29-én, vasárnap került megrendezésre minden idők egyik legjobban szervezett FitBalance rendezvénye a Millenárison. Több, mint 5000 lelkes sportoló, sportolni vágyó látogatott el Magyarország egyik legnagyobb Fitnesz- és Egészség Expo-jára, ahol is közel 20 színpad és 500 prezenter, óratípus várta az érdeklődőket.

 

 

 

A Szentesről indult Nippon Zengo immár 3. alkalommal vett részt a rendezvénysorozaton, ezúttal már a nagyszínpadot meghódítva. Egy évvel ezelőtt 12-en, mintegy 7 percnyi lehetőséget kaptak. Most pedig a főszínpadon egy 50 perces óra keretein belül tombolt az országos Zengo láz!

 

 

 

Közel teltházat produkált az utolsó óra is, mert mindenki nagyon kíváncsi volt, hogy mi az a Nippon Zengo... A csodálkozó közönség nem rejtette véka a fergeteges iramú produkció láttán a véleményét. Nagy-nagy lihegés után a következőket hallottuk a résztvevőktől:

- A legjobb óra volt a FitBalance-on!

- Ezt nem hiszem el! Ilyen pörgős, kemény órát még nem láttam!

- Nem hittem, hogy végig bírni fogom! Egy élmény, hogy végigcsináltam!

- Ilyet még nem láttam! Honnan jöttek ezek?

 

 

 

És jött a válasz büszkén, hogy Szentesről és az ország 100 klubjából érkeztek tagok, hogy megmutassák mit is jelent a zengo hitvallása az : ÉPÍTSD ÚJRA ÖNMAGAD!

 

 

 

Természetesen a rendezvényről a SPORT TV-ben rövidesen egy 30 perces összefoglalót is megtekinthetnek. A rendezvény tulajdonosa, megálmodója Bara Csaba őszinte véleményét is hallhatják az adásban.

 

 

 

Úgy gondoljuk, a jövőt illetően a Nippon Zengonak minden esélye megvan arra, hogy a FitBalance eseménysorozat egyik óraadója legyen. Az országos szervezet közel 300 főt mozgósított erre a különleges expo-ra.

 

 

 

A Nippon Zengo következő országos, INGYENES rendezvénye SZENTESEN kerül megrendezésre 2013. október 23-án a II. NIPPON ZENGO FESZTIVÁL.

 

 

További képek a FitBalance-ról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.