Köszönő levél!

Dr. Kalmár Mihály főigazgató köszönőlevele az adományért  

 

 

 

Ez úton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik nélkül nem jöhetett volna létre a Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórházba Németországból 2013. október 18-án megérkezett 15 millió Ft értékű ágy és matrac adomány.

 

 

 

Köszönöm Dr. Győri-Kiss Ferenc főorvos úrnak, aki Németországban 3 kórház bevonásával gyűjtötte össze a 46 ágyat és az 58 matracot.

Köszönetet mondok Dr. Pappné Deák Évának és Papp Rékának a Gyógyászati segédeszközök szaküzletének, akik a szállítást megszervezték.

Továbbá Magyar Józsefnek a Hungerit Zrt. vezérigazgatójának és Dr. Magyar Hajnalkának a Hungerit Zrt. vezérigazgató helyettesének, aki kórházunk SBO osztályán főorvosi teendőket is ellát, hogy a szállítást és a szállítási díj költségeit átvállalták.

Köszönöm Kovács Györgynek, az Árpád Agrár Zrt. növénytermesztési igazgatójának, aki a szükséges targoncát biztosította a lepakoláshoz.

 

Az adományból szinte minden osztályra jutott, úgy, mint a Mozgásszervi Rehabilitációs osztályra, az Intenzív osztályra, sebészeti osztályra, sürgésségi betegellátó osztályra, belgyógyászti-, és krónikus belgyógyászati osztályra.

Tisztelettel:

Dr. Kalmár Mihály főigazgató

 

 

Szentes, 2013. 10. 21.

 

 

.