Befagyasztották Darth Vader-t a jégpályán!

Csillagok háborúja a nov. 1-jén nyíló jégpályán

 

 

 

2013 november 1. (péntek) 16 órától ismét szeretettel várják a korcsolyázni vágyókat a szentesi Jégpályán!

 

 

 

Idén ősszel már az ötödik korcsolyaszezon kezdődik,  az ötven főt befogadó, 600 m2 alapterületű, fedett jégfelületen, mely 2013. november 1-től tavaszig, az időjárástól függetlenül folyamatosan várja a téli sportok kedvelőit.

 

Már megszokhattuk, hogy minden évben jégszobrok várják a nem oly fagyos hangulatú vendégeket. Az idén M. Tóth Zsolt jégszobrász a Star Wars főszereplőit faragta ki jégből, melyek a szezon alatt az előtérben hűtött kirakatban várják a vendégeket.

 

 

 

A vitrin mögé került Darth Vader, R2-D2, C-3PO, Wicket.

 

 

 

A korábbi évekhez hasonlóan hétköznap délelőttönként és kora délután csoportosan lehet korcsolyázni, ez az időszak az iskolák számára előzetes egyeztetés alapján fenntartott időszak. Jó hír, hogy tavaly már a szentesi iskolások mellett rendszeresen üdvözölhettünk más településekről érkező iskolásokat is.

 

 

M. Tóth Zsolt jégszobrász

 

Csütörtök és péntek délután, valamint a teljes hétvégén a jég egyórás, illetve kétórás turnusokra felosztva áll a nagyközönség rendelkezésére. Továbbra is él az internetes és a telefonos helyfoglalási rendszer, amelyet főleg a népszerű időpontokra vonatkozóan mindenképp ajánlatos használni. A fennmaradó szabad helyekre érkezési sorrendben lehet besiklani. Jégkorongozásra csoportos pályabérlés esetén van lehetőség.

 

 

 

A jégpálya helyszínt és igény szerint egyéb szolgáltatást nyújt csoportos rendezvények, pl. szülinapok, céges családi napok megrendezéséhez is, előzetes foglalás alapján.

 

 

Idén is működik a jégbár, ahol a méltán híres forró csoki mellett alkoholmentes italok és harapnivalók várják a megfáradt korcsolyázókat és kísérőiket.

 

   

 

Szentes, 2013. 10. 31.

 

.