140 km-es Emlékfutás Szentesen

Ezzel az eseménnyel tisztelegnek az immár 140 éves szentesi tűzvédelem előtt!

 

 

A fenti képeken a 135 km-es futás utolsó métereit láthatjuk!

 

Idén 140 éve alapult meg Szentes tűzvédelme! Ebből az alaklomból egy emlékfutást rendez a Szentesi Tűzoltók Hagyományőrző Közhasznú Egyesülete.

 

A Szentesi Hivatásos Tűzoltó - parancsnokság és a Szentesi Tűzoltók Hagyományőrző Közhasznú Egyesülete szervezésében 2013. november 15-én emlékfutás kerül megrendezésre Szentes városban. Ezzel az eseménnyel tisztelegnek az immár 140 éves szentesi tűzvédelem előtt!

 

Lebonyolítás

Szentesen egy 14 km-es kör kerül kijelölésre, melyet 10 alkalommal teljesítenek a 30 percenként induló csapatok. Az első csapat reggel 8:30-kor kezdi meg az emlékfutást, majd minden 30. percben indul a következő csapat.

 

Várják civilek jelentkezését is a futásra.

Jelentkezni a futásra 2013.11.06.-ig lehet, itt az egyesület FACEBOOK oldalán privát üzenetben vagy a Szentesi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon (6600 Szentes, Kossuth utca 47.)

 

Minden résztvevő emléklapot kap, illetve igény szerint önköltségen az emlékfutás hivatalos pólóját megvásárolhatja, ha azt jelzi (kb. 1500-2000 HUF)

 

További programok családtagoknak, érdeklődőknek: -tűzoltó laktanya bemutatása -tűzoltó szerek, felszerelések bemutatása -légzőkészülék kipróbálása -történelmi fotók, régi képek és videók vetítése

 

Mindenkit szertettel vár a Szentesi Tűzoltók Hagyományőrző Közhasznú Egyesülete.

 

Támogatóink: Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szentes Katasztrófavédelmi Kirendeltség Szentes Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

 

 

Szentes, 2013. 10. 29.

 

.