Szoros küzdelemben kapott ki a Szentes

Az utolsó falat debreceni megakadt a torkunkon!

 

 

 

A Szentesi VK OB I-es férfi vízilabdacsapata hazai környezetben nyerni szeretett volna a Debrecen ellen. Magyarán meg akarták őket enni vacsorára, mint egy debreceni kolbászt. Minden adott is volt mert a hajdúságiak anyagi okok miatt megváltak Alex Giorgettitől és Milos Korolijától, de azért még így is maradt elég klasszis Gyöngyösi András edző keretében. Ennek megfelelően a mérkőzést a vendégek kezdték jobban, az 5. percben már 2–0-ra vezettek.

 

 

 

Szerencsére a Debrecent nem engedte el négy góllal a Kurca-parti gárda, mint tette azt a Honvéddal a szerdai bajnokin: a második negyedben Tóth Zoltán és Pellei Frank révén sikerült az egyenlítés (2–2), de a nagyszünetre mégis a rivális mehetett minimális előnnyel. Fordulás után folytatódott a „fogócska", a hajdúságiak ismét megléptek 2 egységnyivel, ezt Hegedűs Bence és Bálint Gergő egalizálta, 4–4.

 

 

 

De, hogy a sorminta megmaradjon, Halekék ismét beköszöntek kétszer az egyébként jól védő Horváth Tamás kapujába (4–6), és ezt követően már nem sikerült egyenlíteni, állandósult az egy-két gólos különbség, a végére egy maradt, 8–9. A hazaiak ezen a találkozón is rengeteg kapufát lőttek, és ígéretes ziccereket hagytak ki.

 

Szentesi VK–Debrecen 8–9 (0–2, 2–1, 3–3, 3–3)

 

 

 

Szentes, 2013. 01. 20.
 

.