Babinyecz Tímea – 2010 év Miss Universe Hungary győztese lesz a zsűri elnöke!

Ki lesz a legszebb koszorúslány?

 

 

 

Folyamatosan zajlik a regisztráció a Koszorúslány szépségversenyre, amelyet a Megyeházán február 10-én 13 órakor rendeznek meg a kétnapos VII. Esküvő kiállítás és vásár kereteiben. Három éve vonulhattak fel utoljára a közönség előtt a bátor koszorúslányok - tudtuk meg Bertók Róberttől, a Gladiátor Rendezvényiroda Kft. ügyvezetőjétől, a rendezvény szervezőjétől.

 

 

 

Lesz konty show, divatbemutatókon vonulnak fel a legszebb menyasszonyi ruhaköltemények és vőlegény öltönyök. De nemcsak az esküvőjüket tervező párokat várják a február 9-10-i rendezvényekre, hanem azokat a lánykákat és szüleiket is, akik érdekeltek a koszorúslány megmérettetésen.

 

 

 

A versenyezni vágyók kölcsönzött, otthoni vagy varratott kollekcióban szoktak megjelenni, és elmaradhatatlan a ruhához illő makulátlan smink és frizura. A lényeg, hogy tudjon mosolyogni, és otthonosan mozogni a közönség előtt. A többi már csak a három kategóriában induló hölgyeken múlik: a mosoly, a magabiztosság a leghatékonyabb eszköz a zsűri lefegyverzéséhez, melynek idén Babinyecz Tímea, a 2010-es Miss Universe Hungary győztese lesz az elnöke.

 

 

Babinyecz Tímea, a 2010es Miss Universe Hungary szépségkirálynő, táncos, modell és leendő táncpedagógus. Már 3 éves korában szülei indíttatására kezdte el a tánc világával való megismerkedést. Több stílusban is otthonosan mozog: balett, modern, jazz, disco és show tánc valamint a társastáncok és a hip-hop. Emellett már 5évesen egy budapesti modell iskola tagja volt, valamint többször választották meg ruházati cégek arcának is. A mai napig aktívan versenyez disco, modern és showtánc kategóriában, illetve már tanítványai is ezekben a stílusokban versenyeznek.

Tímea táncban elért eredményei többszörös magyar bajnok, Európa bajnok valamint egy világ bajnoki bronz éremmel is büszkélkedhet. Tanítványai is magyar bajnokok és májusban europabajnoki aranyat szereztek gyerek csoportban. 2010-ben a királynő megnyerését követően Las Vegasban töltött el 3 felejthetetlen hetet. Azóta számtalan fotózáson és divatbemutatón vett már részt, és a koszorúslány szépségverseny elnöki zsűri posztját szívesen fogadta el.

 

 

A zsűri további tagjai:

Szűcs Lajos - Szentes város alpolgármestere

Nemes Krisztina • Tőserdő Szépe I. helyezett • Tisza-tó Szépe II. helyezett

                           • Kiskunmajsa Szépe I. helyezett • Velencei Tó Tündére I. helyezett

                           • Miss Balaton döntőse • Miss Hungary döntőse

Domján Ilona - divattervező/stylist, az Elene Couture divatház tulajdonosa

Borbás Gabriella - Loreal Professinál képviselője

 

 

A verseny az igazi szépségversenyre fog emlékeztetni, csupán a fürdőruhás kollekciót kell nélkülözniük a nézőknek. A 3-7, a 8-13 és a 14-25 éves korosztályok külön kategóriákban versenyeznek. A legjobbakról fotósorozat is készül, a tombolán pedig wellness hétvégét nyerhetnek a szerencsések az Aqua Spa Wellness Hotel Cserkeszőlőbe és a Balatonfüred Wellness Hotel Silver Resortba.

A vállalkozó szelleműeknek ideje elkezdeni a fejükön könyvvel, magas sarkúban való lépdelést a tükör előtt, hiszen a január 25-i jelentkezési határidőig még akár a 3 évesek is megtanulhatják a nőiesség apró fortélyait!

Szentes, 2013. 01. 19.
 

.