Új helyen a XI. sz felnőtt körzet rendelője

Dr. Szuly Levente Tamás az Egészségházban rendel

 

 

 

Szentes Város Önkormányzata kiemelt feladatként törekszik arra, hogy a lakosságot közvetlenül ellátó háziorvosi rendelők az orvosi körzeteken belül, a lakossághoz közel legyenek. Ennek érdekében került sor 2010-ben a Vásárhelyi úton az Egészségház helyszínének kijelölésére az önkormányzat és a magán beruházó egyezsége alapján. Korszerű, minden igényt kielégítő létesítményt vehettek birtokba a város déli részén lakók.

 

 

 

Itt kapott helyet kettő felnőtt körzetet ellátó háziorvos, és egy gyermekorvosi rendelő. Az új Egészségház akadálymentes, mind megjelenésében mind műszaki tartalmában maradéktalanul megfelel a mai kor követelményének. Ennek eredményeképpen több száz kerületi lakos tapasztalhat komoly előrelépést az egészségügyi alapellátás színvonalában.

 

 

 

A XI. sz. felnőtt körzet orvosa Dr. Szuly Levente Tamás háziorvos 2013. január 21-től is itt az Egészségházban (Szentes, Vásárhelyi út 30.) folytatja a betegek ellátását. Ezen a napon került ünnepélyes átadásra az új rendelő, melyhez 2402 lakos tartozik.

 

 

 

A rendelő hétfőtől péntekig 11-15 óráig fogadja a betegeket. A rendelő telefonszáma: 63/401-037

Sürgős esetben hívható a +36-30/369-4809-es mobil szám!

 

 

 

A háziorvosi körzet költözése nem érintette az ellátás folyamatosságát, az önkormányzat biztosította a betegellátás zavartalan működését.

 

Szentes, 2013. 01. 21.
 

.