Nagyhegy a béke szigete

Nagyhegyen nem történt bűncselekmény az elmúlt két hétben

 

A Szentesi Rendőrkapitányság vezetője Nagyhegy városrész fokozott ellenőrzését rendelte el a Délmagyarország napilap 2012. szeptember 7-i számában megjelent, "Nagyhegy nem a béke szigete" című cikkben megfogalmazott lakossági kéréseket is figyelembe véve.

 

A fokozott ellenőrzésben a Szentesi Rendőrkapitányság rendőrei mellett a Készenléti Rendőrség, a helyi polgárőrség, valamint a közterület-felügyelet munkatársai is együttműködtek. Az ellenőrzés célja Nagyhegy városrész közrendjének, közbiztonságának megerősítése, valamint a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése volt. A 15 napos akció során sem bűncselekmény, sem tulajdon elleni szabálysértés nem történt.

Az ellenőrzés időtartama alatt a Szentesi Rendőrkapitányság vezetője, Balogh Szabó Imre r. alezredes úr a terület országgyűlési és önkormányzati képviselőivel közösen lakossági fórumot tartott, amelyen a lakosság által problémaként felvetett kérdésekre is választ adtak. Biztosították a városrész lakosságát, hogy a jövőben is nagy figyelmet fordítanak a közrend, valamint a közbiztonság megerősítésére.

 

Csongrád MRFK Sajtószolgálata

 

Szentes, 2012. 09. 24.
 

 

 

.