Jótékonysági óvodafestés Szegváron

 

 

 

A Poli-Farbe festékgyár, a B-Contour Kft. közösen, szülők, önkéntesek és óvó nénik bevonásával megszépítették a szegvári Kurca-parti Óvodát. A jótékonysági program célkitűzése, hogy közös összefogással szebb és egészségesebb környezetet teremtsen ott, ahol a gyermekek a legtöbb időt töltik.

 

 

 

A Poli-Farbe Kft. festékadományát Gombos Edina, televíziós műsorvezető, a festékgyár reklámarca és a jótékonysági program nagykövete, míg a Contour Festékbolt által felajánlott szerszámokat, ecseteket, hengereket, a festékbolt vezetője, Bölcskei Norbert adta át az óvoda vezetőinek.

 

 

 

Az idén 20 éves Poli-Farbe Festékgyár országos jótékonysági programjának köszönhetően a Szentestől alig 8km-re található szegvári Kurca-parti Óvoda csoportszobái is megújultak. A nyári felújítási munkálatok során példaértékű összefogással, szülők, önkéntesek és óvó nénik ragadtak ecsetet, hogy a kicsik környezetét egészségesebbé és szebbé varázsolják.

 

 

 

 

 

A közös festésen a szülők, óvónők és önkéntesek mellett Csurka Zoltánné óvodavezető, Papp Jánosné helyettes óvodavezető, az Együtt, Egészséggel a Szegvári Óvodások Jövőjéért Alapítvány elnöke, Rehákné Vígh Mária, a Szegvári Falufejlesztő, Üzemeltető és Szolgáltató Nonprofit Kft. részéről Gyömbér Ferenc, Gémes László polgármester és Gyömbér Ferenc jegyző vett részt.

 

 

 

 

 

A felújított csoportszobákat augusztustól 48 újonnan érkező kiscsoportos veszi majd birtokba, akiket tiszta és biztonságos környezet vár. A jótékonysági eseményre a festékgyár 75 L Platinum Kid gyerekszoba festéket ajánlott fel, mely csaknem 650 nm falfelület felújítására elegendő.

 

 

 

 

 

A Platinum Kid szobafesték ezüstöt is tartalmaz, így megakadályozza, hogy a falakon elszaporodjanak a baktériumok és gombák, ráadásul oldószer- és szagmentes, illetve könnyen lemosható falakat eredményez, így tökéletesen alkalmas az óvodák szépítésére és a környezetünk megóvására.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2012. 07. 21.
 

.