Horgásztábor a Kastély-tónál

 

 

 

Sikeresen véget ért az első nagymágocsi Kastély-tónál rendezett horgásztábor. Összesen 16 lurkó vett részt az 5 napos rendezvényen, ahol csodálatos környezet és rengeteg hal várta őket. A gyerekeket a szülők hozták ki majd sátorállítás és egy kis eligazítás után kezdetét vehette a horgászat.

 

 

 

Nem telt el egy-két óra - Tóth Bence révén - meg is lett a tábor első hala, ami egy afrikai harcsa volt. Innentől kezdve elindult az, amivel a szervezők sem számoltak: a gyerekek egymás után fogták ki a tóból a nagyobbnál nagyobb halakat. Persze nemcsak a horgászatról szólt minden. Szárazföldi, vizes, sáros floorball mérkőzésekkel, vízibomba csatákkal, vízibiciklizéssel, kajak-kenuzással, tó átúszással, környezetvédelemi, valamint kézműves foglalkozásokkal, pergető és feederes bemutatókkal és ügyességi versenyekkel színesítették a táborozók életét.

 

 

 

Minden este éjszakai horgászat és számháború volt, amelyek nem kevés izgalmat tartogattak. Pár óra alvás után már gördültek is lefele a zipzárak a sátrakon és nem volt megállás a vízpartig. Öt nap alatt a táborlakók több mint 200 darab halat fogtak, ami összsúlyban meghaladta az 500 kilógrammot és ne feledjük, hogy a gyerekek átlagéletkora 11év volt!

 

 

 

A tábor végén senki sem tért haza üres kézzel; a legjobbak kupákat is kaptak. A táborzárás után a gyerekek szomorúan, de  élményekkel tele tértek haza. A tábort szervezőktől csak egyet kértek: jövőre ne egy, hanem kettő ilyen tábor legyen!

 

 

 

A Sneci Team köszönetet szeretne mondani mindenkinek, aki segítette és támogatta őket: Kastély-tó, Hungerit Zrt, Zöld Plasztik, Sneci horgászbolt, Dancsó csali, Informatikai Szaküzletek Szentes, Kurca TV és a sok-sok szülőnek!

További képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2012. 07. 27.
 

.