Országút az éterben - aláírták a szerződést

Rádió 451 néven indul az új kereskedelmi adó Szentes térségében

 

Amint azt nemrégiben hírül adtuk, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának döntése alapján a Kultúr-Média Kft. nyerte el a Szentes 106,1 MHz-es frekvencián helyi rádiós műsorszolgáltatásra kiírt pályázatot.

A Kultúr-Média 2012. június 27-én megkötötte a műsorszolgáltatási szerződést az NMHH-val és megkezdte a műszaki feltételek megteremtését, hogy a november végén elnémult frekvencián új stílusban, új nevekkel és új hangokkal Rádió 451 néven minél hamarabb elindulhasson az adás.

 

 

Domján Ilona a Kultúr - Média Kft. ügyvezetője elmondta, hogy már a névválasztás is szimbolikus, hiszen a helyi hallgatók számára egyértelműen a 451-es útra, annak településeket, sorsokat összekötő szerepére utal.

 

- A Rádió 451 legfontosabb célkitűzése, hogy vételi körzetében (természetesen nem csak a 451-es út mentén) végre megteremtse a valóban modern, dinamikus kereskedelmi rádiózást, és ezzel Szentesen és környékén a hallgatók mindennapi életének részévé, hasznos, szerethető, sikeres médiummá váljon.

 

- Fontos küldetésnek tekintjük, hogy a gyors és pontos tájékoztatás mellett bemutassuk és megőrizzük szűkebb régiónk kulturális értékeit, valamint a rendelkezésünkre álló valamennyi eszközzel támogassunk a közéletben és a gazdaságban minden olyan kezdeményezést, amely működő tőkét, munkahelyeket, korszerűbb infrastruktúrát hoz a térségbe, javítva ezzel az itt élők életkörülményeit. Keressük és felkaroljuk a fiatal tehetségeket az élet minden területén, hiszen ők jelentik a jövőt.

 

- Médiatámogatóként szeretnénk megjelenni Szentes és a környező települések kulturális és sportéletében, valamint saját rendezvények szervezésével is erősíteni az általunk felvállalt térségi összekötő szerepet.

Szentes, 2012. 06. 28.
 

.