Trautwein művészcsalád kiállítása

 

 

 

2012. május 3-án a Tokácsli Galériába Szentes Város Önkormányzata és a Szentesi Művelődési Központ szervezésében nyílt meg Andreas Trautwein, Dascha Trautwein és Arnold Trautwein képzőművészek kiállítása.

 

 

 

Szentes egyik testvérvárosa Sankt Augustin. A két város között évek óta élénk együttműködés folyik, művészeivel is folyamatos kapcsolatot tartunk. A zenei találkozókon túl már több képzőművészeti kiállítást is rendeztek közösen. 2010-ben hét szentesi alkotó állította ki műveit testvérvárosunkban, 2011-ben pedig négy sankt augustini képzőművész állított ki a szentesi Testvérvárosok Kulturális Fesztiválján.

 

 

 

Idén egy családi kiállítást láthatnak a Tokácsli Galériában, ahol Andreas Trautwein Németország szerte elismert képzőművész és két gyermeke mutatkozik be alkotásaival.

Mindketten művészi pályára léptek, lánya, Dascha Trautwein - főfoglalkozása színésznő - most fotóival mutatkozik be, fia, Arnold Trautwein pedig grafikákkal készül a szentesi bemutatkozásra. Nagy mennyiségű műalkotást hoznak Szentesre, melyek segítségével betekinthetünk a művészcsalád alkotó tevékenységébe.

 

 

 

 

 

 

 

A kiállítás megtekinthető május 26-ig, keddtől-péntekig 10-13 és 15-18 óráig, szombaton 9-13 óráig.

 

Szentes, 2012. 05. 03.
 

.