Új buszt tesztelhetünk Szentesen 4 napig

 

 

 

A Tisza Volán Zrt. szentesi kirendeltségéhez érkezett négy napos tesztelésre az ISUZU autóbuszok (török) gyártójától egy dízel üzemű alacsonypadlós Citibus.

 

 

 

Az utazóközönség a több, mint 60 fő befogadására képes, 9,5 méter hosszú, Euro 5-ös motorral szerelt járművet a forgalomban is kipróbálhatja 2012. május 9-től 12-ig, Szentes város helyi közösségi közlekedésében.

 

 

 

Már az első napon nagy sikert aratott a jármű melyet a Tisza Volán Zrt. és az Önkormányzat képviselői terepen is kipróbáltak. A menetrendszerinti járatban érdeklődően tekintettek a járműre, volt aki nem akart felszállni az új járműre, mert nem hitte, hogy ez a busz az a busz amire ő vár.

 

 

 

A négy napos szentesi Citibus Road Show után Csehországban tesztelik az ottani körülmények között. A gyár képviselői érdeklődéssel várták a busszal kapcsolatos észrevételeket, mind a sofőröktől, mind az utazó közönségtől. A Road Show-n összegyűjtött információk szerint módosítani fogják a járművet, és ezek után dől el, hogy vásárol-e a cég a rózsaszín kisbuszból.

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2012. 05. 10.
 

.