Bronzérmes a női vízilabdacsapat

 

 

 

A szentesi női pólócsapat végletekig kiélezett, izgalmas mérkőzésen, ötméteres párbajban győzött, és 2:0-s összesítéssel szerezte meg a Vodafone OB I bronzérmét a Dunaújvárosi Főiskola ellen.

 

 

 

 

 

Vodafone OB I bronzérmét folyó második mérkőzésen fej-fej mellett szerezték egymás után a találatokat a csapatok. Már úgy tűnt, hogy minden elveszett, amikor a rendes játékidő letelte előtt 18 másodperccel Hevesi góljával egyenlített a Hungerit-UniBau-Épszer Szentes, ezzel pedig kiharcolta a hosszabbítást.

 

 

 

 

 

Az extra időben mindkét oldalon egy-egy gól esett, vagyis maradt a döntetlen, ezért következhetett az ötméteres párbaj. Nagy volt a tét. Ezen múlott, hogy a szentesiek már két mérkőzés alapján bezsebeljék a bronzot, vagy újból utazhatnak Dunaújvárosba.

 

 

 

 

 

Az ötösöket a vendégek kezdték, Horváth belőtte, ezután három hazai találatra (Miskolczi, Gémes, Kádár) Gundl védései miatt nem érkezett válasz. Gurisatti csak szépíteni tudott, és az érmet Keszthelyi biztos keze jelentette a Kurca-partiaknak. A hangulatról a szentesi drukkereken kívül a szegediek is gondoskodtak, akik erre a meccsre átutaztak Szentesre.

 

 

 

Szentes, 2012. 05. 17.
 

.