Májustól jön a UPC

 

A RubiCom kábelhálózatainak értékesítése nyomán májustól már az új tulajdonos, az ország első számú kábelszolgáltatója, a UPC Magyarország biztosítja a kábeltévés, internet- és telefonszolgáltatásokat Szentesen. A  műszaki fejlesztéseknek köszönhetően itt is elérhetővé válnak a UPC saját újszerű digitális tévés és villámgyors internet-szolgáltatásai.

 

A május elsejétől érvényes szolgáltató-váltással az előfizetőknek nincs külön teendőjük. Az általuk korábban megkötött szolgáltatási szerződések továbbra is érvényben maradnak, a szolgáltatásuk pedig folyamatos lesz. A UPC minden esetben a jelenlegi előfizetéssel megegyező, vagy akár annál magasabb színvonalú csomagot igyekszik kínálni új ügyfeleinek. Így az eddig fizetett díjért általában jobb minőségű szolgáltatásokat vehetnek majd igénybe, újabb szolgáltatások megrendelésével pedig akár jelentős kedvezményekhez is juthatnak. Ahhoz azonban, hogy ezeket a digitális szolgáltatásokat igénybe lehessen venni, szükség lesz esetenként a hálózat továbbfejlesztésére, műszaki korszerűsítések elvégzésére, továbbá az eddig használt régi beltéri egységek, set-top-boxok, illetve esetenként az internet- és telefonmodemek cseréjére. A szükséges új berendezéseket a UPC postán jutatja el az előfizetőknek és minden segítséget megad a beüzemelésükhöz. Az előfizetőknek mindez nem kerül plusz költségébe.

 

A hagyományos analóg kábeltévé szolgáltatás az eddig megszokott csatornakínálattal szinte változatlanul áll rendelkezésre a továbbiakban is. Néhány adás esetében azonban szükségessé válik a módosítás, miután a UPC azoknak a csatornáknak a műsorait nem tudja továbbítani, amelyekkel nem rendelkezik érvényes szerződéssel. Ugyanakkor más csatornákkal gazdagodik a kínálat. A bekövetkező változások miatt újra kell hangolni a készülékeket, hogy a nézők minden megmaradó és új adót megtaláljanak.

 

A műszaki fejlesztéseknek köszönhetően pedig rendelkezésre áll majd a UPC teljes szolgáltatáskínálata is, mint például a tévéadások megállítását, visszatekerését és felvételét is lehetővé tevő digitális videorögzítő funkció, a több száz filmet kínáló videotár és az akár 120 megabites letöltési sebességet nyújtó villámgyors Fiber Power internet. A UPC telefonjával kedvező havidíjak mellett több mint negyedmillió előfizető hívható 0 forintos percdíjjal a nap 24 órájában. Az egyes UPC szolgáltatásokat technikai okokból esetleg eltérő időpontban, fokozatosan kapcsolja majd rá a hálózatra a szolgáltató.

 

A szolgáltató-váltással összefüggő kérdésekről a www.upc.hu/rubicom weboldalon lehet tájékozódni, illetve a kábelszolgáltatásokkal kapcsolatosan május 1-jétől a 1221-es telefonszámon a 8-as menüpontban érdeklődhetnek az ügyfelek a UPC-nél. A RubiCom ügyfélszolgálati irodája a szolgáltató-váltás miatt április 30-án bezár. A UPC május 1-jétől Szentesen a Kossuth Lajos u. 13. szám alatt (H-Sz-P: 08.00-16.00,K-Cs:08.00-18.00) várja kedves ügyfeleit.

 

 

 

.