Pollák nap

 

 

 

Ebben a tanévben is nagy sikerrel rendezték a Pollák Antal Szakközép és Szakiskolában a DÖK napot, ami már hagyományosan Pollák nap néven szerepel az iskola programjában.

 

 

 

Reggel az iskola névadójáról emlékeztek meg, majd az épület falán lévő emléktábla megkoszorúzása után kezdődtek a programok. Idén is nagy népszerűségnek örvendtek a számítógépes játékok (League of Legends, Red Alert II., Starcraft, Counter-Strike) egyéni és csapatbajnokságai. A számítástechnika II-es tanteremben egészen délutánig folytak a „küzdelmek”.

 

 

 

A motoros találkozón a Pollákos motoros angyalok („Pollák Angels”) a kosárpályán mérték össze tudásukat, míg a focisták a kézi pályán vívtak vérre menő (egy-két kézről lesmirdlizték a bőrt a lelkes játékosok) találkozókat. Volt ping-pong, szkander, erőemelő, fekvenyomó és sudoku bajnokság, de nem maradtak el a tanár-diák meccsek sem.

 

 

 

A sportolásban „megfáradt” tanulók animációs és játékfilmeket nézhettek meg a nyelvi tantermekben vagy ügyességüket, rátermettségüket mutathatták meg az activity társasjátékban. Elmondhatjuk, hogy ebben az évben is jól szórakozott mind tanár mind diák a 2012-es Pollák-napon.

 

 

 

 

 

Szentes, 2012. 04. 13.
 

.