Nem sikerült a duplázás

 

 

Egymás utáni hétvégén, kétszer találkoztak egymással a Szentesi 91’-esek és az Esztergomi Apródok rögbisei. Az első esztergomi összecsapáson, a vendég kurcapartiak győztek és szerették volna a következő hétre ezt a formát átvinni. Húsvét szombatján 16 órakor indult útjára a tojáslabda, a Pusztai László Sporttelep hátsó „pockos” pályáján.

A mérkőzés úgy kezdődött, ahogy a szentesiek szerették volna, a vendégeket szinte a kapujukhoz szegezték. Jó tíz perc kemény csata után, a fiatal hazaiak végre feltudták törni a sok ütközetet megélt, nem is olyan „apródok” védelmét és pontokra váltották mezőnyfölényüket.

A 91’-esek nem ültek rá az eredményre,az első játék részben végig a saját térfelén tartották a nagyhírű klub játékosait, de a hazaiak egyéni hibáit kihasználva a félidő végéig megfordították a mérkőzés állását (7-12). A szünetben Bélteki mester fejmosása megtette hatását.

 

 

 

Az esztergomi kezdő rúgás után a Szenteshez került a labda, és Kiss „Pinyó” István elfutását követően ismét a hazaiaknál volt az előny. 20 perccel a mérkőzés vége előtt még úgy tűnt, hogy ezt tartani tudják, de megismétlődött az első félidő és a sorozatos hazai hibákat ismételten kegyetlenül kihasználta, és pontokra váltotta a rutinosabb vendég gárda.

A szentesi srácoknak nem sikerült megismételni, az előző heti bravúrt, de elkeseredésre semmi okuk, hiszen a két mérkőzésen a szakma részéről is 0 pont és mínusz 80-90 pontarányra számítottak. Ezt igen szépen túl szárnyalták városunk rögbisei, mivel az egyik mérkőzést megnyerték ami a jövőre nézve bizakodásra adhat okot.

 

Végeredmény: Szentesi 91’esek - Esztergomi Apródok 14:29.

91’-esek : Farkas,Zsigár,Kiss Sz.,Tímár F.,Rákóczi,Orovecz Cs.,Bélteki(játékos edző),Törőcsik,Pap,Döme(9),Kocsis,Kss I.(5),Csepregi,Csanki,Czakó,Kérdő,Tóth,Szépe,Sándor,Szabó.

 

Következő mérkőzés:

Szentesi 91’-esek – Battai Bátor Bulldogok

Helyszín: Szentes, Kinizsi Pálya, Csongrádi út.

Időpont: 2012. április 15. vasárnap 15.00 óra.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak városunk rögbisei.

Belépő nincs!

 

 

Szentes, 2012. 04. 11.
 

 

.