Meghívó fogatversenyre

 

A fábiánsebestyéni Lovas-turisztikai Szolgáltató Kft. Tisztelettel meghívja Önt 2012. április 28. és május 1. között megrendezendő XXIX. NEMZETKÖZI FOGATHAJTÓ VERSENYRE ÉS MAGYAR DERBYRE. Helyszín: Fábiánsebestyén - Kinizsi Park.

 

A magyarországi lovas-sportprogramok nemzetközi rangjának megszerzésében meghatározó jelentőségű a 29. éve megrendezendő fábiánsebestyéni fogatverseny. Célja, hogy hazánk jelenleg legnépszerűbb fogatversenyét, a lovas szakma és a nagyközönség, a németországi achen-i lovas események mintájára világszínvonalú megmérettetésként tartsa számon. A magyar mezőny kiemelkedő tagjai után 2009-től az osztrák csapat is válogató versenyének nevezte ki a fábiánsebestyéni világkupa fordulóit, és évről-évre egyre több külföldi (német, svájci, lengyel, román, osztrák, olasz, francia, cseh, szlovák) sportoló érkezik a versenyre.

 

A versenyszámokat a látogató közönség magas színvonalú kiszolgálása érdekében gasztronómiai bemutatók, színes programok és kézműves vásárosok egészítik ki.

 

A múlt évben nagy sikerrel megrendezett „Hungarikumok utcája” mellett idén is lesznek kulturális és gyermekprogramok, köztük majálissal, koncertekkel és a kedvelt Megajáték-parkkal.

 

Versenyprogramok

Április 28. (szombat) 9.00-tól

díjhajtás CAI-A/P 1-2-4 fogatok

díjhajtás CAI-A egyes fogatok

díjhajtás CAI-A kettes fogatok I. csoport

Április 29. (vasárnap) 9.00-tól

díjhajtás CAI-A kettes fogatok II. csoport

díjhajtás CAI-A/W négyes fogatok

 

Április 30. (hétfő) 9.00-tól

maratonhajtás CAI-A/P 1-2-4 fogatok

maratonhajtás CAI-A 1-2 fogatok

maratonhajtás CAI/W 4-es fogatok

19.00-kor ünnepélyes eredményhirdetés

 

Május 1. (kedd)

8.00 - 9.00 óráig

állatorvosi ellenőrzés

9.00-tól

akadályhajtás CAI-A /P 1-2-4 fogatok

akadályhajtás CAI-A 1-2 fogatok

13.00-tól

akadályhajtás CAI-A 2 fogatok

akadályhajtás CAI-A/W 4 fogatok

15.00-kor ünnepélyes eredményhirdetés

 

Szentes, 2012. 04. 25.
 

.