Csokinap a Klauzálban

 

 

 

Első alkalommal rendezték meg a nagycsoportos óvodások részére az iskolába hívogató Csokinapot 2012. március 30-án, pénteken délután 4 órától. A rendezvényt Dévay István igazgató úr nyitotta meg az érdeklődő gyerekeknek és szüleiknek az iskola tornatermében. Ezután egy közös filmnézés következett Gombóc Artúrról, aki a rendezvény kulcsfigurája volt.

 

 

 

Kiderült, hogy nemcsak ő, de a gyerekek is szeretik a gömbölyű, a szögletes, a lyukas, a töltött, a mogyorós… csokit. Bár még nem kóstolták akkor, de tudták, hogy büntetlenül nem szabad nassolni, ezért szívesen vettek részt Feca bá bemelegítésén.

 

 

 

Ezután elkezdődhetett a különféle állomások látogatása. Legnagyobb tetszést a csokifonduzés szerzett minden kicsinek és nagynak. Banánt, narancsot, pillecukrot lehetett mártogatni. Ezután mindenki megkereste a neki leginkább testhez álló feladatokat, így készíthetett hűtőmágnest, csokit csomagolhatott, horgászhatott, ügyességi feladatokban vehetett részt, hangszereket ismerhetett fel, interaktív játékokkal játszhatott és a kalandparkot is kipróbálhatta.

 

 

 

Minden állomáson természetesen csoki volt a jutalom. Közben a szülők megismerkedhettek a leendő elsős tanító nénikkel, illetve számukra dietetikus szakember válaszolt a táplálkozással, allergiával kapcsolatban felmerülő kérdésekre.

 

 

 

Aki idén elszalasztotta a rendezvényt, az jövőre bepótolhatja, hiszen szeretnénk hagyományt teremteni, úgyhogy lesz jövőre is Csokinap a Klauzálban!

 

 

 

Külön köszönet a rendezvény támogatásáért Gáspár András zöldségesnek, a Vitaminkuckónak, az Arany ABC-nek és a Wellness Colosseumból Gáspárné Edinának.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2012. 04. 12.
 

 

.