A Pódiumbérlet utolsó előadása

 

A Szentesi Művelődési Központ szervezésében a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ dísztermében 2012. április 16-án 19 órakor láthatjuk a Pódiumbérlet utolsó előadását NÉZZÜNK BIZAKODVA A JÖVŐBE! címmel.

 

Előadják: SÁFÁR MÓNIKA és BARDÓCZY ATTILA

 

Múlt-, jelen- és jövőidézés retro slágerekkel és Örkénnyel, sokszor egy percben.

Könnyed zenés múltidézés, kellemes nosztalgiázás a 60-as, 70-es, 80-as évekről. Akik éltek már akkor, azoknak azért, akik még nem, azoknak meg azért ajánljuk e műsort! Válogatás Örkény István Egyperces novelláiból megfűszerezve legendás sztorikkal, amelyek szintén a kor hangulatát idézik, amikor még voltak tv-bemondók, tv-maci, tv-torna. Felejthetetlen slágerek is elhangzanak: Hol van az a nyár, Pancsoló kislány, Engem nem lehet elfelejteni, Nem csak a húszéveseké a világ, Szeretni bolondulásig, Angela, Csak a szépre emlékezem, Csinibaba, stb. Örkény fantasztikus humorával, groteszk egyperceseivel megrajzolódik egy kor görbe tükre, amit egyaránt élvez minden korosztály.

Örökzöld operettek, filmzenék, musicalek, slágerek a szerelemről két tehetséges fiatal előadásában, gyönyörű jelmezekben.

 

Jegyek elővételben

a Művelődési és Ifjúsági Házban (Tóth József u. 10-14. Tel.: 63/314-211)

a Babilon Könyvesboltban (Kossuth u. 11. 63/318-673)

és az előadás napján, a helyszínen

1800,- Ft-ért kaphatók.

 

 

Szentes, 2012. 04. 11.
 

 

.