Matrica nélkül májustól nincs kukaürítés

Mit kell tudni a bevezetendő kukamatricáról?

 

A Városellátó Intézmény 2012. márciusában-áprilisában a családi házas ügyfelei körében kukaazonosító matrica bevezetését tervezi.

Az azonosító matrica az első negyedéves díj számlájával együtt (azok az ügyfeleink, akik korábban rendezték egész éves szemétszállítási díjukat külön levélben kapják meg a matricát) kerül kézbesítésre.

 

A matricát fel kell ragasztani a kuka fedelének sima részére. A felragasztás előtt a felületet száraz vagy szappanos ruhával kell megtisztítani (a szappanos lé segíti a matrica megtapadását).

 

A matricán a szerződött ügyfél címe, szerződés száma, a szerződött mennyiség kerül feltüntetésre.

 

Az azonosító matricán feltüntetett szerződés szám egyértelműen azonosítja a kukát jogosan használó ügyfelet, annak ingatlanát, a szerződésben szereplő hulladékgyűjtőt, így annak eltulajdonítása esetén megnehezíti az illetéktelen használatot.

 

Segíti ugyanakkor az azonosító matrica az ürítésre kihelyezett edényzet ellenőrzését is. Az azonosító matrica segítségével az esetleges félreértések elkerülésével azonosítható az ürítésre kihelyezett edényzet, amelynek meg kell felelnie a nyilvántartásban szereplő szerződött, így a díjfizetés alapját képző megrendelt mennyiségnek.

2012 májusától KIZÁRÓLAG a megfelelő matricával ellátott hulladékgyűjtő kuka kerül ürítésre.

 

Szentes, 2012. 03. 06.
 

 

.