Átadták a Boros díjakat

 

 

 

A hagyományokhoz hűen idén is megemlékezéssel és koszorúzással zárult a Boros-hét. Március 14-én, szerdán a Hajdú Lajos utcában található vendégház falán elhelyezett emléktáblát koszorúzták meg az iskola diákjai, melyben lakott Szentes első polgármestere Boros Sámuel. A koszorúzás után az iskola tanulói a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központba vonultak, mert itt adták át a Boros-díjat.

 

 

 

Évről-évre mindig kellemes teherként nehezedik a Boros Sámuel Szakközépiskola, Szakiskola tantestületére a választás: kik legyenek az iskola névadójáról elnevezett díj nyertesei? Idén hét jelölt közül kellett kiválasztani a legérdemesebbeket, akik méltón tudják képviselni az iskola hírét. Kiváló tanulmányi eredménnyel, példamutató magatartással, az iskola és a város jó hírnevéért végzett tevékenységgel lehet kiérdemelni, de komoly elismerés már a jelöltség is.

 

 

 

 

 

A Boros díjra pályázók az iskolának azon végzős tanulói, akiknek a tanulmányi átlaga 4,5 alá nem süllyedt egyik tanévben sem. Az elmúlt esztendőtől már nem négy hanem öt díjat adnak át. Ezzel a plusz díjjal kívánják a tanulóközösségért végzett munkát jutalmazni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Boros díjasok

 

Katona Tamás, Horváth Dominika, Mészáros Petra (közösségi), Bugya Nikolett, Abonyi Kitti

Szentes, 2012. 03. 14.
 

.