Nyert az Álomgyár Kft.

 

 

 

Már 12. éve rendezik meg a Boros Expo-t a Boros napok keretében. Ekkor több versenyt, előadást és bemutatót tartanak a Boros Sámuel Szakközépiskolában, s a 15-ei ünnep előtt megemlékeznek az iskola névadójáról. De lássuk mi történt a Boros Expo-n.

 

 

 

Az osztályoknak gazdasági társaságokat kellett létrehozniuk, melyet ha lehet nyereségesen működjenek. Ki kellett dolgozni a marketing koncepciót, de mindenek előtt meg kellett határozni a tevékenységet. Már ennél a pontnál nagy vita alakult ki a csapatoknál, hogy ki mit szeretne csinálni, kinek milyen ötlete van.

 

 

 

Ha mindezt kitalálták a diákok, akkor jött az ötletes cég név választás. Mindenki döntse el, hogy kinek melyik tetszik az idei kiállításból: Álomgyár Kft., Be-Szállsz? Kft., Tarka Barka Kft., Fitt-lesz Gyak. Kft., Felfal-LAK Kft., Csupa Csoki Kft.

 

 

 

Mindez után jöhetett a konkrét üzleti terv kidolgozása. Ha ezekkel elkészültek, akkor már csak a cég bemutatása volt hátra a nagyközönségnek. Ennek a színtere volt a Boros EXPO.

Volt itt minden, mi szem, száj ingere. Valljuk be, hogy a szórólapok és a kis zászlók nem voltak annyira nyerők a vendégcsalogatásban, mint a süti, de a vásár legfiatalabb látogatója nagyon örült neki.

 

 

 

Minden stand nyereményjátékot hirdetett és a legszerencsésebbek egy-egy emléktárggyal térhettek haza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A gyakorló kft-k versenyében az Álomgyár Gyakorló Kft. nyert, akik láva lámpát sorsoltak ki a megrendelőik és szavazóik között!

 

Szentes, 2012. 03. 14.

 

.