Kidobolták Szentesen, aki fázik reszkessen

 

 

 

2012. február 24-25. között ismét megrendezésre kerül a Télbúcsúztató Karnevál. Pétek délután felvonulással hirdették ki a karneváli időszámítást, és Kossuth utca forgalma egy rövid időre le is állt.

Szlovén busók, páncélruhába öltözött lovagok, bohócok és egyéb maskarások felvonulása próbálta elűzni a telet. Egyenlőre sikerült nekik, meg persze jégtörő Mátyásnak, de még szombaton segíteni kell nekik.

 

 

 

 

 

 

 

Szombaton délelőtt a városi sportcsarnokban óvodai és iskolai fellépők szórakoztatják a közönséget, majd délután indul a menet a téltemetésre a IH melletti gödörbe. Itt közösen égetjük és űzzük el a telet, melyre minden érdeklődőt várnak a szervezők.

 

 

 

 Szombat este 20.00-kor a Sportcsarnokban sztárvendégünk Kocsis Tibor, az X-faktor 2011-es szériájának győztese. A rendezvényre a belépés díjtalan, ám korlátozott, ezért szombat este szabadtéri kivetítés is segíti a Karnevál sikerét.

 

 

 

Régi és új fellépőkkel, ingyenes fánkkóstolással, az elmaradhatatlan farsangi maskarás felvonulással és busók produkciójával, régi és új kiegészítő programokkal vár minden érdeklődőt Szentesen a XI. Télbúcsúztató Karnevál!

 

 

 

 








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 

 

Szentes, 2012. 02. 24.
 

.