Sajtótájékoztató a Karneválról

 

 

 

2012. február 24-25. között ismét megrendezésre kerül a Télbúcsúztató Karnevál. Egyre több érdeklődő, egyre több támogató, egyre több helyszín, egyre több program. Szombat este 20.00-kor a Sportcsarnokban sztárvendégünk Kocsis Tibor, az X-faktor 2011-es szériájának győztese. További részleteket tudhat meg a karneválról a sajtótájékoztató videó anyagából!

 

 

 

 

 

 

 

Karnevállal azonos időpontban kerül megrendezésre egy új rendezvény is az I. Farsangi Borvigadalom.

2012. február 24-én pénteken délutántól kezdődik, és 25-én szombaton este 22.00 óráig tart majd az első Farsangi Borvigadalom, ahol 10 borászat termékeit lehet megkóstolni. A rendezvény helyszíne a dr. Papp László Sportcsarnok előtti terület lesz.

 

 

 

A borászok jelezték, hogy a nagy hidegre való tekintettel forralt borokkal is várni fogják a látogatókat. Az ország különböző pontjairól érkeznek borászatok, a Csongrád-bokrosi borvidéket a Gulyás Pince és a Bodor Bio Borház képviseli majd. Itt lesz még Tokajról a Júlia Pincészet, a Tokaj Kereskedőház Zrt., a Pannon Tokaj Kft, az Echo Pincészet Dörgicséről, a Léránt Pince Badacsonyból, Gelléri Pince Balatonfüred-Csopakról, a Koch Borászat és a Kovács Borház a Hajós-bajai Borvidékről. A borászatok a hangulatos faházaikban eddig még nem látott módon egy nagyméretű, fűtött rendezvénysátor alatt lesznek elhelyezve. Így mindenki hangulatos környezetben és kellemes hőmérsékletű helyen ízlelgetheti a finom borokat.

 

 

 

A rendezvény az Agrármarketing Centrum és

a Nemzeti Bormarketing Program támogatásával jön létre.

 

Szentes, 2012. 02. 14.
 

.