Üzleti Évszakok

Károlyi László új könyvének bemutatója

 

 

 

2012. december 21-én mutatták be Károlyi Lászlónak a Legrand Magyarország Zrt. vezérigazgatójának új könyvét a Városi Könyvtárban. A könyv nemcsak az üzleti élet szereplőinek, de a civileknek is hasznos, szemléletváltásra ösztönző tanácsokat ad, 60 olyan menedzsment történetet tartalmaz, melyek vállalatirányítással, stratégiaépítéssel kapcsolatos, de nehéz helyzetek kezeléséhez is kínál megoldásokat.

 

 

 

 Van amikor jobb és van amikor rosszabb helyzetben vagyunk, de ha megtaláljuk a helyes megoldásokat, akkor ez egy fenntartható fejlődést eredményez. Ősszel átrendeződik minden, ez a változás, válság évszaka. A tél megoldás keresésének ideje, a tavasz a megvalósításé. A nyár pedig az eredményeket, az egyensúlyt hozhatja el.

 

 

 

Minden évszak 14 saját +1 vendég rövid, ötperces történetet tartalmaz. A fenntartható fejlődéshez, a megoldás felismerése és jó döntések kellenek és talán nem árt egy kis szerencse is. A könyv a megoldás kereséshez ad tanácsot, a szakirodalom és a művészeti gondolatok valamint a szerző saját tapasztalatai mezsgyéjén kalandozva.

 

 

 

Károlyi László felívelő karrierjében 1993-ban került a Legrand jogelődjéhez a Kontavillhez, 1995 és 2000 között a cég műszaki, majd ipari igazgatója, 2004-től a vállalt vezérigazgatója. 8 éven át a Magyar Francia Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke, 2007-ben elnyerte a Magyar Projektmenedzsment Szövetség „ az év projektmenedzsere, majd 2009-ben a Menedzserszövetség „Év menedzsere” elismerését. Hódmezővásárhelyen él, felesége orvos, két felnőtt gyermek büszke édesapja.

 

 

 

A kötet az Alinea Kiadó gondozásában jelenik meg 1500 példányban, kapható a nagyobb könyvesboltokban és könyvláncoknál.

 

Szentes, 2012. 12. 22.
 

 

.