Indulhat a fedett uszoda építése Szentesen

 

 

 

A kiemelt sportágak támogatása a vízilabda számára is jelentős anyagi erőforrásokat hozott, az eddigi nem kis sportági célok után, most nagyon komoly, nagyon megérdemelt régi vágy teljesülhet - új, fedett uszoda Szentesen.

 

 

 

2012. december 4-én az MVLSZ képviseletében Novák Ferenc elnökségi tag, ünnepélyes keretek között adta át Magyar József úrnak a Szentesi VK elnökének és Szirbik Imre polgármesternek az MVLSZ „Tao határozatát”, amely alapján elindulhat az új fedett uszoda építése Szentesen.

 

 

 

Szirbik Imre hangsúlyozta, hogy még csak az „első negyed elején járunk” és sok nehéz feladatot – például a támogatás összegyűjtését - kell megoldani, de „győzni fogunk”, mondta.

Magyar József kiemelte, hogy példátlan volt az összefogás az új uszoda ügyében és köszönetet mondott mindenkinek aki részt vett ebben a munkában.

 

 

 

Nemcsik Balázs főtitkár méltatta szentesi vízilabdasport eredményeit és fontosságát.

Szűcs Szabolcs a Szentesi Üdülőközpont Kft vezetője elmondta, hogy a finanszírozáshoz szükséges önrész rendelkezésre áll, indulhat az építkezés.

 

A pályázat sikerességének záloga volt a szentesi vízilabda sport évtizedeken át tartó kiemelkedő utánpótlás nevelése és a város önkormányzatának anyagiakban is megmutatkozó támogatása.

 

 

 

Látványképek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2012. 12. 05.
 

.