Elkészült a Zone63 első videoklipje

Shadows of the Past

 

 

 

A szentesi industrial metal banda, a Zone63 "Shadows of the Past" című száma elindult a dunaújvárosi Trenderfilm produkció versenyén. Ezáltal jutottak ahhoz a lehetőséghez, hogy elkészíthessék első videoklipjüket. 2012. november 25-én utaztak el a filmstúdióhoz, hogy a több helyszínen is forgassanak a stábbal, mára viszont megtekinthetjük a csapat új klippjét.

 

 

 

- A zenekar tagjai közül senkinek nem volt még hasonló élménye, nem igazán tudtuk, hogy mire leszünk képesek. Hála Istennek minden aggodalom gyorsan szertefoszlott. Mindent ki tudtunk hozni magunkból, ami ehhez a számhoz kellett. Úgy gondolom, hogy egy nagyon hangulatos, és minőségi munka az, amit a Trenderfilm munkatársainak jóvoltából végezhettünk Dunaújvárosban. Rengeteget jelentett a közvetlenségük és profizmusuk. Az anyag rendezője és vágója Májer Emese, az operatőr pedig Végh Zoltán volt.

 

 

 

Külön köszönettel tartozunk Balázs Évinek, a klip női szereplőjének, aki a forgatás egésze alatt rendelkezésünkre állt, segítette a munkánkat. Reményeink szerint hamarosan egy mindenki számára élvezetes, egyedi alkotást tudunk bemutatni. A hazai metálzenei szférában igencsak rétegzenének számít, amit csinálunk, bízunk benne, hogy ezáltal szélesebb körökbe is eljut a hírünk és jobban megszerettethetjük az industrial metal-t - tudtuk meg Spitzer Jenőtől, a Zone63 gitárosától.

 

 

 

Szentes, 2012. 12. 27.
 

 

.