A RÁDIÓ451 jótékonysági akciója

 

 

 

Közel három hét alatt gyűlt össze mindaz az adomány, melyet 2012. december 28-án adott át a Rádió 451 stábja a Családsegítő Központban.

A helyi rádió felhívással élt adáskörzetében, hogy aki tud segítsen, hogy a Családsegítő Központon keresztül boldogabbá tegyék 14 családnak az idei karácsonyt. A Kossuth téren felállított faházikóba (az adomány gyűjtő központba) várták azokat a dolgokat, amelyeket felajánlottak a szentesi és környékbeli emberek, családok.

Nem csak használt dolgok kerültek a csomagokba, mert sokan eredeti bontatlan csomagolású játékokat, ruhákat is adományoztak - tudtuk meg Zajácz D. Zoltántól a rádió főszerkesztőjétől.

 

 

 

Ezen a napon több helyszínről kellett összegyűjteni az adományokat, mert a rádió stúdiója is csordultig volt, nem hogy a Kossuth téri kisház. A rádió akciójához hozzájárultak a Szent Anna Egyházközség hívei is, így a plébániáról is sok-sok csomag érkezett.

 

További képeket keresse a Szentesi Mozaik facebook oldalán és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 NEM KELL FACEBOOK regisztrációval rendelkeznie!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A megrakott teherautó napnyugta után gördült be a CSSK udvarára, ahol már "csak" ki kellett pakolni. Voltak olyan ajándékozók, akik előrelátóan felcímkézték adományukat, így jelentősen megkönnyítve annak célba juttatását (pl. 10-12 éves fiú).

 

 

 

 

 

Cégek is kapcsolódtak az akcióhoz, így friss zöldségcsomagokat is kaptak a családok. Az akció 14 családnak (csaknem 50 embernek) tette boldogabbá az idei karácsonyt.

 

 

 

 

 

 

 

Gál Antal az intézmény vezetője a lakók és a rászorulók nevében mondott köszönetet, nem csak a rádiónak, hanem mindenkinek, aki hozzájárult ehhez az akcióhoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2012. 12. 29.
 

.