Újra Dumaszínház volt Szentesen

 

 

 

Mogács Dániel és Kiss Ádám szórakoztatta a közönséget 2012. november 15-én este a Művelődési és Ifjúsági Házban megrendezendő Dumaszínház előadáson.

 

 

 

Az első fellépő Mogács Dániel bevezetőjében elmondta, hogy poénosságán frissíteni akart, és mivel sok szentesi standup-os van ebben a szakmában ő egy szentesi lánnyal próbálta magát tovább képezni. Ez annyira jól sikerült, hogy januárra babát várnak, de nem akarja felfedni a nevét, mert nem akarja kínos helyzetbe hozni Kocsis Bandiék lányát. Persze nagy derülés volt a teremben.

 

 

 

Az első sorokban ülők sem úszták meg egy kis viccelődés nélkül, így került a színpadra Szimonetta, akinek Dániel testére kellett vigyázni, amíg az asztrálteste kiszaladt WC-re. A másodperc tört része alatt már össze is esett a színpadon a humorista, ami szintén bejött a közönségnek.  

 

 

 

Én sem úsztam meg, hogy fel ne szólítson a színpadra és gondolatolvasásban vettem részt. Az első pillanatban meg is ijedtem, mert pont azt mondta Dániel, mint amit gondoltam, de a végére egy picit összekeverte a Én és a saját gondolatait. Egy "híres" ember mondta, hogy van a vicc, és van a ....!  Na ez az utóbbi volt!

 

 

 

A szünetben egy aranyos első rész értékelést hallottam, hogy a tévében nézni azért jobb, mert ott el lehet kapcsolni ha unalmas. :-)

 

 

 

 

 

 

 

A szünet után következett a második fellépő Kiss Ádám, aki káromkodás elvonót talált ki magának, mert az édesanyja elhivatott pedagógusként bármelyik pillanatban szolgálatba helyezi magát és leszidja fiát a csúnya beszéde miatt.

 

 

 

 

 

Szentes, 2012. 11. 16.
 

 

.