A lehetetlen éve lesz 2013

Mozdonyt, repülőt, hajót és egy 48 ezer tonnás kompot is húz Sinka Zsolt

 

 

 

Sinka Zsolt sportember, erőrekorder sajtótájékoztatón számolt be az elmúlt év sikereiről és a jövő esztendő terveiről. A Pano Sport Pub-ban megtartott tájékoztatón hallottuk, hogy 2012-ben 8 sikeres rekordot állított fel, és ezzel a teljesítménnyel szintén rekord lett a rekordokból - tudtuk meg a magyarországi rekordok regisztrátorától Sebestyén Istvántól.

 

Az egyik legnehezebb rekordja volt, amikor két drift autót tartott meg a Hungaroringen, majd erre a sémára két versenymotort az egyik üzletközpont parkolójában.

 

 

 

Sinka Zsolt a 2012-es akciói során nem csak a sportteljesítményre fókuszált. Az egyik rekordkísérlettel a fogyatékkal élőkre kívánt minél több figyelmet irányítani, mikor a londoni paraolimpiára fogyatékkal élő társával utazott. Közben többször átadta a kormányt a vak Karvai Sándornak és közben Zsolt húzta foggal több száz méteren keresztül a több tonnás autót..

 

 

 

De lássuk mit is tervez Zsolt az idei esztendőben.

 

Mozdonyt, repülőt, hajót is húz Sinka Zsolt az előtte álló 2013-as esztendőben. A tervei között egyszerre két vonatszerelvény, Boeing típusú repülőgép, balatoni sétahajó, de az angliai Dovernél egy 48 ezer tonnás komp elhúzása is a listán szerepel. A látványnak sem csekély események várhatóan a Eurosport tévécsatornán is láthatók lesznek.

Zsolt mögé egy csapat állt, akinek köszönhetően sikerül a nem mindennapi rekordokat felállítani. A csapatában köszönthetjük Nick Árpádot, aki maga is több Guinness rekordot tart és tapasztalatával hozzá járul Zsolt sikeréhez.

Szentes, 2012. 11. 26.
 

.