Nyitott kapuk a Pollákban

 

 

 

A Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola immár hagyományosan megrendezett „Nyitott kapuk” napján több mint 80 végzős általános iskolás diák vett részt.

 

 

 

A szentesi és környékbeli nyolcadikosok 18 különböző tanórán vehettek részt, bepillantva a Pollák mindennapjaiba. Az informatika órákon az újonnan bevezetett IT Essential oktatóprogram segítségével virtuális számítógépet, laptopot szereltek össze, míg egy másik infós teremben a film- és képszerkesztő programokkal ismerkedtek.

 

 

 

Az elektronikai laborokban különböző áramköri panelek forrasztását próbálhatták ki. A nyelvi laborban a ház részeivel és angol igeidőkkel ismerkedhettek, a matematika órákon a kivetített függvények segítségével a hatványozás, és szintén látványos multimédiás alkalmazások szemléltetése során az algebrai törtek szabályszerűségeit ismételték át.

 

 

 

A magyar órákon filmrészletek megtekintése segítségével boncolgatták a „sziget” motívum részleteit, míg a rajz órán a román építészet sajátosságaival ismerkedtek meg a VIII. tanteremben. Reméljük, hogy minden résztvevő végzős diák jól érezte magát a Pollákban, és megfogadja tanácsukat:

Válaszd Te is a POLLÁKOT!!!

 

 

 

 

Szentes, 2012. 11. 22.
 

 

.