Kettő, kettő

 

 

 

Na nem ez lett a végeredmény a Szentesi Kinizsi - Makó II. megyei labdarúgó másodosztályban játszott mérkőzésnek, hanem ennyi gólt rúgott a Szentes (vagy kapott a Makó) a félidőkben. Fantasztikus hangulat és Szentesen sohasem látott szurkolás volt a mérkőzésen.

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 

 

 

Igazi kemény maggal érkeztek a vendégek hagymavárosból, hogy a bajnokságban előttük álló Szenteset utolérjék a pontvadászatban. A kék-piros szentesi csapatot ("kék-piros a szív" - hallhattuk a pályán) is hatalmas szurkolói tábor buzdította.

 

 

 

Szinte végig a szentesi csapat uralta a mérkőzést (ezt mutatja a végeredmény is). Lekrinszki két góljával térhettek pihenőre, majd egy lagymatag második félidei kezdés után felgyorsultak az események. Szögletből beívelve Vincze fejesgólja nyugtatta meg a szentesieket.

 

 

 

A végéhez közeledve egyre nagyobb lett a makóiakon a nyomás, hogy legalább egy szépítő gólt szerezzenek, de egy támadás során a tizenhatoson belüli szabálytalanság miatt (ahol még a labda sem volt ott) a büntető pontra mutatott a játékvezető. Hatalmas tumultus alakult ki a tizenegyes pont körül, de nem azért mert sokan akarták rúgni a büntetőt, hanem nem nyugodtak bele a döntésbe.

 

 

 

Mihály Robi értékesítette a tizenegyest és beállította a végeredményt. Szentesi Kinizsi - Makó II. 4:0!

Az ifjúságiak találkozóján: Szentesi Kinizsi – Makó II. 2:3

 

 

 

Szentes, 2012. 11. 11.
 

.