Egy hajtós mérkőzésen győzelem a juniorok ellen

 

 

 

A férfi vízilabda OB I.-es bajnokságban a Szentesi VK csapata a Junior Válogatottat fogadta a ligeti uszodában. Szinte fej-fej mellett ment a mérkőzés egészen a harmadik negyedig, amikor is két gólos előnnyel kezdődhetett meg a végjátszma. A lelkes fiatalok igencsak megmozgatták a csapatokat és egy pörgős mérkőzést láthattunk.

 

 

 

A mérkőzés legjobbja Bálint Gergő volt, aki négy góllal járult hozzá a szentesiek győzelméhez. Németh Dani és Szabó Zoli nagyon fontos lendületet visszaadó gólokat szereztek. A találkozó góljait szaporította és ezzel fontos bajnoki pontokat szerzett a csapatnak Nagy Márton és Regős Áron, akik 2-2 találatot tudhatnak magukénak.

 

 

 

Az utolsó negyedben még a bírók is beszálltak a játékba, de csak a feszültséget sikerült nekik borzolni. Egy labdaszerzés után időt kért a Szentes edzője. Az egyik bíró látván hogy mindenki megállt a mérkőzésen nem értette, hogy mi is történt a medencében. Mikor leesett neki a tantusz, azt mondta a zsűri asztalnak, hogy a Lukács Dénes úgy kért időt, hogy nem birtokoltuk a labdát.

 

 

 

Egy rövid tanácskozás után a szentesi csapat időkérését hagyták helyben, melyet a közönség hangos tapssal jutalmazott.

Több szurkoló is azt mondta, hogy már a bírók is megelégelték azt a sok hibát mit a mérkőzésen elkövettek! :-)

 

 

 

 

 

Szentes, 2012. 11. 13.
 

.