Elfogadható vereség

Szentesi VK–Szolnok 7–13 (0–2, 2–3, 1–4, 4–4)

 

 

 

A Vodafone férfi vízilabda OB I, ötödik fordulóján a Szentesi VK a Szolnok csapatát fogadta a ligeti uszodában, ahol a találkozó első negyedében csak két vendéggól született. A második negyedben megjött a hazai találat is, amikor Regős centerből szépített, és a Szentes jól tartotta magát. A harmadik játékrész volt a legsimább, ekkor a vendégek 7–2-re elhúztak. A szentesi támadások nem jól alakultak, hiszen a 19. perctől a 28. percig nem sikerült a kapuba találni. Viszont az utolsó nyolc percet döntetlenre hozták a hazaiak.

 

 

 

A végjáték is borzolta a kedélyeket, mert az utolsó másodpercben ötmétereshez jutott csapatunk, melyet Hegedűs értékesített, de egy bírói hiba miatt újra kellett lőni, ami viszont nem ment be, így csapatunk 7:13-as vereséggel zárta a mérkőzést.

 

 

 

Lukács Dénes így nyilatkozott a mérkőzés után: – Négy 18 éven aluli játékossal egy ilyen szinten felerősített Szolnok ellen elfogadható az eredmény, bár azért volt néhány fájó hiba. Talán éppen ez a különbség a fiatalság és a rutin között.

 

 

 

Szentes, 2012. 11. 07.
 

 

.