Atlétáink befejezték erre az évre

 

Véget ért a 2012-es év versenyidőszaka az atlétáknál. Ez az év minden várakozást felülmúlt Seres András révén a férfi diszkoszvetésben egy felnőtt országos bajnoki címet nyertek a téli bajnokságon,és egy harmadik helyet a nyári bajnokságon.

 

 

 

A magyar bajnokság és az olimpia között eltelt másfél hónapban a magyar felnőtt ranglistán a Seres András előtt lévő Kővágó Zoltánt,és Fazekas Róbertet a nemzetközi szövetség eltiltotta, így Seres vezeti a felnőtt magyar ranglistát és az első számú magyar férfi diszkoszvetővé lépett elő. Erre rá is szolgált eredményeivel, hiszen majdnem minden versenyen győzött ahol elindult. Megnyerte a Főiskolás bajnokságot a Honvéd nemzetközi versenyét a Felnőtt Budapest Bajnokságot,a Tisza Kupát és a Nyírség kupát. Nagyon valószínű, hogy a legjobb Csongrád megyei versenyző címét is elnyeri 2011 után második alkalommal is.

 

 

 

A baloldali képen a diszkoszvetők eredményes csapata. Balról-jobbra: Benkő Márta edző, Papp Anita, Benkő István, Csordás Cintia, Huszák János, Seres András.

 

A női diszkoszvetésben Papp Anita,és Csordás Cintia ifjúsági versenyzőként a felnőttek között versenyezve a téli bajnokságon Papp Anita negyedik helyezést,Csordás Cintia ötödik helyezést szerzett. Papp Anita megnyerte az országos minősítő versenyt a Nyírség Kupát, második lett a Tisza Kupán. Csordás Cintia győzött a Budapest Bajnokságon súlylökésben,és diszkoszvetésben is. Második lett a Nyírség Kupán,és harmadik a Tisza Kupán. Eredményeikkel jelentősen előre léptek az országos pontversenyben is.

 

Szentes, 2012. 11. 19.
 

 

.