Koncert-dömping szombaton a Buffaloban

 

Egy kisebb rockfesztiválnak is beillő koncertprogram kerül megrendezésre november 17-én Szentesen, a Buffalo Sörözőben 4 zenekar részvételével. Az esemény fő attrakciójának kétség kívül az Angertea zenekar lemezbemutató koncertje ígérkezik..

 

plakat

  

AngerteaAz Angertea 1996-óta aktív! Ez idő alatt megjelent 4 nagylemezük, és egy EP-jük, amit a Grammy-díjas Neil Kernon kevert. Az EP egyik dalában a Kyussból ismert Scott Reeder vendég- basszusgitározott! Múlt évben leszerződtek a norvég Smash Fabric Recordshoz, akiknél idén jelent meg a negyedik nagylemezük! 

A lemezen vendégszerepel a Faith No More-ból ismert Bill Gould! Zenéjük egyéni ízekkel kevert progresszív grunge metal!

www.facebook.com/angerteahun 

 

 

  ***   ***   ***

 

BallaboxA további fellépő zenekarok sem ismeretlenek a szentesi közönség számára. A programot a Ballabox nyitja - Szebeni tanár úrral a dobok mögött - akiknek a gimnazista közönség már kívülről fújja a dalait. Zenei stílusuk (saját önbeskatu- lyázásuk nyomán) pincepop.

www.facebook.com/ballaboxzenekar 

 

Őket követi a Plasmapress, amely stílus- határokat feszegető, helyenként improvizatív instrumentális zene a rock köntösébe bújtatva, jelenleg trió felállással. - www.plasmapress.hu 

 

Ezután következik a SicamBria, akik nyugodtan felléphetnének Füsti Cukrászda néven is, mivel a zenekar ¾-ét a Füsti család tagjai alkotják. A zenekar hard rock-ot játszik, enyhe nemzeti rock-os ízekkel fűszerezve. - www.facebook.com/SicamBRia 

 

Az este főzenekara, a fent említett Angertea! A koncertek után hajnalig Rockdisco!!!

 

Szentes, 2012. 11. 12.
   

.