Legszebb Magyar Település?

az ECHO TV-n 11.30-kor.

 

 

Szentesre, a termál kutak városába látogatott az Legszebb Magyar Település? műsor, melyet az ECHO TV-n láthatunk vasárnap 11.30-kor.

 

A benevezett falvakat, községeket, városokat bemutatjuk, és kiderül, a nézők melyik települést tartják a legszebbnek. A győztes helység egyben a leghíresebb is lehet, hiszen jutalomként 3 hónapon át beszámolnak minden ott történt eseményről különböző műsoraikban.

 

Vasárnap láthatjuk Szenteset, mely Magyarország dél-alföldi régiójában, a Tisza és a Hármas-Körös által közrefogott területen helyezkedik el, a Kurca-folyó két oldalán. A történelem zivataros századai alatt a folyók árterei biztosítottak „menedéket” az itt élő embereknek. Az évszázadok múlásával a település hétköznapjaiban egyre meghatározóbbá vált a folyók, csatornák, feltörő termálvizek ereje, melyek még napjainkban is a város kincsei között említendők. Olyan természeti értéket jelent a településen található 32 termálkút, amely Európában egyedülálló. Szentes gyógyvizének erejével, rendezett parkjaival, színes múzeumaival várja a kikapcsolódásra és pihenésre vágyó látogatókat.

Tartson velünk vasárnap 11:30-kor az ECHO TV-n!

 

Szentes, 2012. 10. 26.
 

.