2445-en bicikliztek együtt

Két keréken egészségesebb - Legrand kerékpározás 2012

 

 

 

A Legrand vállalat 2012-ben is megrendezte a "Két keréken egészségesebb" programját, melynek lényege egy kis szentesi kerékpározás egy helyen és egy időben.

 

Idén erre október 15-én került sor a Legrand vállalattól a Csongrádi úti sportpályákig. A szentesi oktatási intézményekből 2445-en gyűltek össze, hogy részt vegyenek a programon.

 

A cég bemelegítésként egy meglepetés vendéget is hívott, hogy szórakoztassa a kerékpározókat, és ez nem volt más mint Mizu bácsi, azaz Fluor Tomi. Szavaival ZSÍR volt a buli!

 

 

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 

 

 

 

 

 

 

Délután 3 órakor indult útjára a több ezres tömeg Szentes belvárosába, ahol egy félórára a kerékpárosoké volt a Kossuth utca. A teljes szélességében lezárt útszakaszon biztonságosan eljutott Károlyi László vezérigazgató és Cseuz László nyugalmazott testnevelő tanár és olimpikon vezetésével a "kis" csapat a Pusztai László sporttelepre, ahol az eredményt kihirdették.

 

 

 

 

 

Útközben többen csatlakoztak a csapathoz, így tett Szűcs Lajos alpolgármester is.

 

 

 

A kerékpározás nem csak egy kis túra volt, hanem komoly verseny is. Az oktatási intézmények a részvételi százalékukkal versenyeztek, így mindenkinek egyenlő esélye volt a győzelemre. Idei évben a Deák Ferenc Általános Iskola állhatott fel a dobogó harmadik fokára 114 %-os eredménnyel. Második lett a Kiss Bálint Református Általános Iskola 144%-al. Idén az első helyezett 163%-al a Koszta József Általános Iskola lett.

 

 

 

Szentes, 2012. 10. 16.
 

.