A Fradi megóvta a mérkőzést

Óriási hajrával nyert a Szentesi VK

 

 

 

6-2-es negyedik negyedének köszönhetően nyerte meg a Fradi elleni bajnokiját a Szentesi VK OB I-es férfi vízilabdacsapata szombaton a ligeti uszodában.

Nem mondhatjuk, hogy fej-fej mellett haladtak előrébb a gólokban, de végig izgalmas volt a mérkőzés (a második negyed után 5-5-el fordultak a csapatok.).

 

 

 

A legdrámaibb pillanatokat az utolsó perc adta. 11–10-es hazai vezetésnél ötmétereshez jutottak a vendégek. A Fradi szerint a büntetőhöz készülődve Deutsch Máté kezéből Tóth Zoltán kirúgta a labdát, amiért cserés kiállítás járna, ám elmaradt. Az egyenlítő találat után 10 mp maradt hátra a mérkőzésből, de ekkor már elszabadultak az indulatok is. Vitát váltott, hogy miért 6 mp-et mutat az eredményjelző, miközben 10 mp volt hátra.

 

 

 

Ezt sikerült javítani, de az ellenőr azzal jobban volt elfoglalva, hogy a játékosok a kispadon üljenek, minthogy azt észre vegye, hogy egy szabálytalanságot hogyan ítélnek meg. A zsűri asztaltól felállva az utolsó másodpercekben a szentesi kispad mellett állva figyelte a mérkőzést.

 

 

 

A középkezdés után gyors felúszás, egy mezőnybeli szabaddobás, majd a centerbe való beadás után kiállítás következett a Fradinál. Mivel a kiállított játékos beleavatkozott a játékba újabb büntető következett, amit éppen Tóth lőtt, s ezzel megszerezte a győztes találatot.

 

Mindezek után a Fradi megóvta a meccset.

 

Addig is: Szentesi VK–FTC 12–11 (1–3, 4–2, 1–4, 6–2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2012. 10. 28.
 

.