Wellness hétvégéket nyerhet
a VI. Esküvő és Baba-mama Kiállításon

 

„Ha indul az év, akkor induljon jól!” Gondolhatnánk, hiszen egy remek hangulatú, és ingyenesen látogatható rendezvény várja majd a látogatókat a február 11-12.-i napokon a szentesi Megyeháza és Konferencia Központban.

Közel 50 kiállító mutatja majd be termékeit a VI. Szentesi Esküvő és Baba-mama Kiállításon, amely ebben az évben is számtalan új programmal és érdekességgel várja majd a látogatókat.

 

Esküvői ruháktól a férfi öltönyökön keresztül a csodálatos limuzinokig számos csodás érdekességet szemlélhetnek meg a látogatók, nem mellékesen látványos bemutatók kíséretében.

 

Egy divatcég, valamint  4 menyasszonyi, és férfi ruhaszalon mutatja be termékeit a kiállításon látványos keretek között, de olyan programok is akadnak majd, mint az Esküvői Praktikák, amely során két hölgyet varázsolnak a helyszínen gyönyörű menyasszonnyá. Idén újra lesz Mixer-show, és egy újszerű élménybomba, azaz a Konty-show, ahol egy mesterfodrász hölgy táncosok, fény és hangtechnikai elemek kíséretében varázsol majd különleges és extrém hajkölteményeket.

 

Az idei év az eddigi legnagyobb nyereményeket hozza, hiszen csak a fődíjak között 3 felejthetetlen 4 csillagos Wellness hétvége kerül kisorsolásra! A Liget Wellness és Konferenica Hotel****- Szarvas, a Termálkristály Aqualand**** - Ráckeve és nem utolsó sorban a Best Western Hotel Ginkgo Sas**** -Hódmezővásárhely ajánlott fel egy-egy 2 főre  2 éjszakára/3 napra szóló félpanziós wellness hétvégét.

 

A rendezvény mindkét napján, 11.-én, és 12.-én (szombat-vasárnap) 10:00 órától nyit majd, és este 18:00 óráig folyamatos programokkal várja a vendégeket ingyenes belépés mellett.

 

 

 

.