Országos döntőben a tűzoltóink!

 

 

2011. szeptember 15-én került megrendezésre Szolnokon a VIII. Országos Tűzoltó Szakmai és IV. Országos Veszélyhelyzeti Felderítő Csoportok Szakmai Vetélkedőjének országrészi selejtezőjére, ahol a megyénket képviselő szentesi tűzoltók mellett Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megye legjobb lánglovagjai mérték össze tudásukat.

 

 

 

A Kálmán Rajmund őrgy., Berényi Zoltán törm., Kovács Ferenc törm., Balogh Péter zls., Köteles Zsolt zls., Balázs Csaba tzls. alkotta tűzoltó rajnak egy összetett tűzoltási és műszaki mentési feladat mellett veszélyes anyag beazonosítását és elhárítását is el kellett végeznie.

 

 

 

A verseny a Csongrád megyei csapatok teljes sikerét hozta, mivel a tűzoltó kategóriában a a szentesi, míg a Veszélyhelyzeti Felderítő Csoportok kategóriájában a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata végzett az első helyen. Ezzel az eredménnyel az országban elsőként delegálták magukat az október második felében Baján megrendezésre kerülő Országos Szakmai Vetélkedő döntőjébe.

Szentes, 2011. 09. 19.

 

 

.